Friday, September 08, 2006

Het Net


Het Net bestaat uit archetypische krachten. Het net blokkeert de lichtneerslag (fotonen), die informatie brengt uit het universum. Het net werd om onze planeet geworpen in het jaar nul, met als doel ons te beheersen. Een foton is een quantum (het kleinste deeltje) van elektromagnetische energie met een massa van nul, zonder elektrische lading en met een oneindig lange levensduur.
Toename van fotonisch licht in het zonnestelsel veroorzaakt de omzetting van karma in informatie.

Onze werkelijkheid nu wordt beheerst door de Annunaki, de nephilim (= Hebreeuws voor goden die afdaalde naar de aarde). Annunaki, naar Anu, de grote ‘vader god’ van Nibiru. Denk aan de Sirisch-Egyptische god Anubis. Zij beïnvloeden het Wereld Management Team, de grote machten uit de media, politiek en de zakenwereld. Zij houden ons in hun macht door onze emoties(4D) te sturen. De Annunaki/ Nibiruanen, van de planeet Nibiru, zijn beschreven in Soemerische teksten. Nibiruanen werden toen, aan het einde van het derde millennium voor Christus, Soemeriërs genoemd.

Radioactiviteit is een sleutelwoord hierin, want betekent emotionele vervuiling. Bedenk dat kanker, mede veroorzaakt door vastgehouden emoties, bestraald wordt -chemotherapie, straling-, zijn twee dimensionale, 2D, kogels. Een anekdote over dimensies van de filosofen Berkeley en Hume: ‘als er een boom valt in het bos, maakt dit dan geluid als er niemand is om te horen?’ Gebeurtenissen in 3D gebeuren gewoon, gebeurtenissen in 4D gebeuren pas als je ze voelt.

Straling houd emoties vast in het lichaam: kanker.
In 2024 voor Chr. Was er al eens een kernoorlog, waaraan het bestaan van de dode zee ons herinnert. Vrijkomen van Uranium betekent explosie van emotioneel karma en emotionele activiteit.

Denk ook aan UR! Een oude Soemerische stad en aan uranium! (Abraham ging van daaruit op weg met een radioactief kistje, gewonnen diep in de aarde onder Ur) Deze woorden zijn sterk gecodeerd. Alle beperkingen en potentiële creativiteit liggen voor het grijpen in je taal. Het zetel van het centrale controlecentrum van je creativiteit b.v. is in je ‘cranium’

In 1930 was de mensheid eraan toe om pluto te ontdekken, gevolgd door de atoombom (plutonium!). De emotionele vervuiling na WO 2 zorgde voor een versnelling van de evolutie. Ook wiskundigen hebben het singulariteitspunt berekend, waarop de versnelling (informatieverspreiding) op zijn hoogtepunt is, en komen uit op 2012, net als de Maya’s in hun telling.

Siriërs, de bouwers van de Grote piramide en de sphinx, zijn een sterrenvolk en werken samen met de Pleiadiërs. Het Sirische werk met mensen is gericht op de activering van de hogere hersenen. hier komen de Nibiru, die deel uitmaken van ons zonnestelsel, vandaan, oftewel de Annunaki, denk aan robotstructuur, zij houden ons als werkers onder controle.

De mate waarin het W.M.T ongestraft kan moorden op deze planeet is recht evenredig aan de mate waarin je jezelf niet vertrouwt om creatief te zijn. Eer je eigen gevoelens!

Ik………… Vertrouw mezelf om creatief te zijn.

Ik………… eer mijn gevoelens.

(Deze informatie komt o.a.uit: Het pleiadisch plan, van Barbara Hand Clow)

No comments: